Informatie

Dit is een voorbeeldpagina. Het verschilt van een bericht omdat het een vaste plek heeft en in de sitenavigatie getoond wordt (in de meeste thema’s). De meeste gebruikers beginnen met een ‘Over mij’ pagina om zich voor te stellen aan potentiële bezoekers. Bijvoorbeeld:

Hallo. Overdag ben ik postbode, maar ’s avonds timmer ik aan de weg als acteur. Dit is mijn blog. Ik woon in Hilversum, samen met Vlekkie, m’n trouwe viervoeter. Ik hou van cocktails en, af en toe, een zomerse bui op m’n hoofd.

…of zoiets:

XYZ Dingetjes BV levert al sinds 1971 talloze dingetjes van hoge kwaliteit aan een groot publiek. XYZ is gevestigd in Bolsward, heeft ca. 2.000 medewerkers en doet allerlei geweldige dingen voor de Friese gemeenschap.

Als nieuwe WordPress gebruiker kun je naar het dashboard gaan om deze voorbeeldpagina te verwijderen en nieuwe pagina’s aan te maken voor je site. Veel plezier!

 

Contact

Wij zijn gevestigd aan de Veldweg 8A7 in Heerde. Wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0578-631102. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel...

Meer informatie?

Vul dit formulier in voor vragen of informatie, er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.
  Locatie
  Veldweg 8A7
  8181 LR Heerde

  Telefoon
  0578-631102

  Route plannen