Accountancy

Als accountant kunnen wij u ondersteunen bij uw accountancywerkzaamheden. Te denken valt aan het voeren van uw administratie en het opstellen van uw jaarverslag. Wij zijn bekend met de wet- en regelgeving waaraan uw jaarverslag moet voldoen.  Zo beschikt u over betrouwbare gegevens. Hiermee bieden wij u inzicht in uw bedrijfsvoering en kunnen wij u helpen vooruit te kijken en strategische keuzes te maken.

Heeft u personeel in dienst? Dan kunnen wij tevens de salarisadministratie voor u verzorgen. Denk daarbij aan de maandelijkse salarisadministratie en loonbelastingaangifte. Wij maken gebruik van digitale loondossiers. Zo heeft uw werknemer op een eenvoudige wijze inzicht in hun loonstroken.

Jager Accountancy en Belastingadvies is aangesloten bij de NBA Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Dat betekent dat onze dossiers en manier van werken aan strikte eisen moeten voldoen. Tevens zijn wij verplicht om onze kennis bij te houden door middel van bijscholing. De NBA toetst periodiek of wij aan de gestelde eisen voldoen. Zo bent u verzekerd van onze kwaliteit en actuele kennis.

 

Meer informatie?

Vul dit formulier in voor vragen of informatie, er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

  Locatie
  Veldweg 8A7
  8181 LR Heerde

  Telefoon
  0578-631102

  Route plannen